On The Verge

[mantra-multi][mantra-column width=”1/2″] ENG – I know you all like to see some stages of the WIP every now and then. The problem is that when I get into the zone, I don’t think of taking pictures of my progress and I usually end up with a picture of the setup, then maybe one stage in between and the final painting. Do you think if I pick up the onion, the glass will fall?

[/mantra-column] [mantra-column width=”1/2″]NL – Ik weet dat iedereen af en toe graag eens wat foto’s van de verschillende fases van een schilderij ziet. Het probleem is dat wanneer ik in de zone geraak, ik gewoonlijk vergeet foto’s te nemen. Meestal eindig ik dan met een shot van de setup, ergens nog eentje tussenin en het eindresultaat.
Wat denk je, zal het glas vallen als ik de ajuin wegneem?[/mantra-column] [/mantra-multi]

On The Verge – Setup and initial wash

On The Verge – Progress Shot

On The Verge – Oil on Panel – 40cm x 30cm

[mantra-multi][mantra-column width=”1/2″] ENG – And here’s a detail shot because a lot of details usually get lost in a photograph of a painting.
Just click on the images for a larger view.
[/mantra-column] [mantra-column width=”1/2″]NL – En nog een detailfoto omdat details meestal verloren gaan in een foto van een schilderij.
Klik op de afbeeldingen om een grotere weergave te zien.[/mantra-column][/mantra-multi]

On The Verge – Detail

Post navigation