Mango Style

[mantra-multi][mantra-column width=”1/2″]ENG – No post in 3 days and this is the reason why. It’s a large piece (60.7cm x 52.3cm) and it has been a real adventure so far. I had the vase for 2 years or so now without having used it in a still life, because it just never was it’s turn I guess. So hear is the moment that it can shine next to this beautiful mango, a fruit I’ve never bought to eat, believe it or not. So I’m afraid the mango’s time has come and after today, it will cease to exist. Hope you like this painting as much as I do, because I had so much fun with it and I’ve gained some important palette knife experience.

[/mantra-column] [mantra-column width=”1/2″]NL – 3 dagen geen nieuws van me en wel hierom. Dit is een groter werk (60.7cm x 52.3cm) en het was tot dusver een heel avontuur. De vaas heb ik al een 2-tal jaren in mijn bezit maar ik had ze totnogtoe nog niet in een stilleven gebruikt. Nu is dus haar moment gekomen dat ze mag schitteren naast deze mooie, kleurrijke mango, een vrucht dat ik nog nooit gekocht heb om op te eten (geloof het of niet). Ik vrees dus dat die mango zijn laatste uurtjes geslagen zijn, en dat hij na vandaag niet meer zal bestaan. Ik hoop dat jullie dit werk even zeer apprecieren als ik zelf doe. Voor mij was het alleszins een zeer leuke ervaring het te creëren. Ik heb met dit werk weer significante ervaring opgedaan qua gebruik van het paletmes.

[/mantra-column] [/mantra-multi]

Mango Style – Oil on Panel – 60,7cm x 52,3cm