Another rainy day

Another Rainy Day – Oil on Panel – 20cm x 20cm

[mantra-multi][mantra-column width=”1/2″] ENG – I wanted to try depicting yesterday’s scene again, but this time with the palette knife. Been looking for that particular atmosphere one can feel when it’s been raining really hard and it’s just starting to rain with drops instead of buckets. I think the palette knife brought it closer to that feel. What do you think?

[/mantra-column] [mantra-column width=”1/2″]NL – Ik wou de scene van gisteren nog eens schilderen, maar deze keer met het paletmes. Ik was op zoek naar dat specifieke gevoel dat je hebt als het heel hard geregend heeft en net aan het minderen is. Met andere woorden, het water wordt niet meer met de emmers naar beneden gegooid. Ik vind dat ik met het paletmes dichter bij dat gevoel geraakt ben dan gisteren, wat denk jij?

[/mantra-column][/mantra-multi]