Rainy Day

[mantra-multi][mantra-column width=”1/2″]ENG – A lot of people in my neighbourhood complain when it’s raining. I’ve learned to love rainy days, because I’m noticing there is still a lot of colour to be seen if you are able to fight the urge to cover yourself up and to take a good look. The many reflections give for a really special atmosphere when it is raining. I will for sure paint more rainy day scenes in the future. Here’s one of a couple walking in Leuven.

[/mantra-column] [mantra-column width=”1/2″]NL – Veel mensen klagen over het weer wanneer het regent. Ik heb geleerd om te houden van regenachtige dagen, omdat er altijd wel veel kleur te zien is als je de drang om jezelf te beschermen tegen de regen kan bedwingen en goed kijkt. De vele reflecties zorgen voor een speciaal sfeertje op zo’n dagen en ik zal in de toekomst zeker nog “regen-scenes” schilderen. Hier is er eentje van een wandelend koppel in Leuven.[/mantra-column][/mantra-multi]

Rainy Day – Oil on Panel – 20cm x 20cm