Cows and all

 

[mantra-multi][mantra-column width=”1/2″]ENG – I went painting just a km from our house today, where I spotted some lovely cows a long time ago but hadn’t got to painting them until today… well almost. As I was just about to add another cow or two standing near the tub, their owner came to feed them and they all left way backwards where the hay was dropped. As my models fled, I was forced to stop. Since the composition isn’t all that bad after all, I decided to show it to you anyway.

[/mantra-column] [mantra-column width=”1/2″]NL – Ik ben vanmorgen vlakbij ons huis gaan schilderen, op nog geen km van waar wij wonen. Ik had daar al lang geleden een aantal mooie koeien gespot maar was er tot nu toe nog niet in geslaagd ze vast te leggen. Vandaag lukte het wel… of toch bijna. Net toen ik nog een 2-tal koeien rechts van de badkuip wou vastleggen om de compositie te vervolledigen, kwam de eigenaar eraan met eten. Hij dropte het hooi helemaal achteraan de wei waardoor mijn modellen hem achterna gingen en ik verplicht was te stoppen. Vermits ik de compositie zoals ze nu is op zich nog zo slecht niet vind, besloot ik het dan toch maar te tonen aan jullie.[/mantra-column][/mantra-multi]

Cows resting behind their tub – Oil on Linen – 24cm x 30cm