Self Portrait from Mirror

 

[mantra-multi][mantra-column width=”1/2″] ENG – Not really, as I screwed up the likeness in the last 20min (I was bugged by some bugs and lost concentration. The door of my studio does not reach to the ceiling so bugs are attracted from the light and come in uninvited… Lesson to learn: stop painting in such situations to avoid ruining your work.

[/mantra-column] [mantra-column width=”1/2″]NL – Niet echt, want ik heb de gelijkenis in de laatste 20 min verprutst. (Ik werd geplaagd door insekten in mijn studio! De deur van mijn studio gaat niet helemaal tot het plafond, en daardoor kunnen insekten van buitenaf het licht in de studio zien, en komen ze graag langs… Geleerde les: beter stoppen met schilderen in zo’n situatie dan het werk te verknoeien.[/mantra-column] [/mantra-multi]

 

Self Portrait after Mirror Image - Oil on Panel - 25cm x 20cm

Self Portrait after Mirror Image – Oil on Panel – 25cm x 20cm