And the struggle goes on

[mantra-multi][mantra-column width=”1/2″]ENG – Today was a strange day. I created some namecards with a pretty slick design using one of my latest still life paintings. But when I started to paint a flower I cut from next to the mailbox across the street, I really really struggled. First I couldn’t concentrate, next I had a lot of trouble with the values and the colors of the flower. In the end it took me a lot longer than expected to paint this. Nevertheless… I have prevailed by not giving up. I will have to paint many more flowers to get the results I am hoping for.

[/mantra-column] [mantra-column width=”1/2″]
NL – Vandaag was het een vreemde dag. Eerst heb ik een vrij knap ontwerp voor een naamkaartje gemaakt, maar toen ik daarna begon te schilderen lukte het zeer moeizaam. Ik kon me niet concentreren en ik had de grootste moeite om de toonwaarden van het bloemetje dat ik naast de postbus aan de overkant van de straat vond, goed weer te geven. Nu, door niet op te geven heb ik het toch maar weer gedaan, mijn dagelijks werk. Ik zal echter nog veel bloemen moeten schilderen eer ik ze kan weergeven zoals ik wil. [/mantra-column] [/mantra-multi]

Struggle - Oil on Canvas - 20cm x 20cm

Struggle – Oil on Canvas – 20cm x 20cm