Meerbeek vanop Den Tomme

ENG – Meerbeek, seen from Den Tomme.
Den Tomme is a hill that lies close to the town where I live. I always enjoy this view because you can see for miles and miles. Painting a town is not an easy thing though… making the right selections is quite a challenge. My main goal with this painting was getting that atmospheric perspective right, which I think went well.

NL – Den Tomme is een heuvel dat net achter het dorp waar we wonen ligt. Boven heb je altijd een prachtig zicht. Je kan er mijlenver kijken. Zo’n dorp schilderen is echter geen sinekuur… het komt er op aan de juiste selecties te maken en dat is echt een uitdaging. Mijn voornaamste doel met dit werk was echter het vastleggen van het atmosferisch perspectief, dat volgens mij gelukt is.

Meerbeek – 24cm x 30cm – Oil on canvas