Long Peppers

ENGLISH

What better way to celebrate my new website, than with a new painting, right?
I was after creating depth of field here. I felt the bottle could help me in emphasizing this beautiful effect. I was experimenting on a dark background first when setting up the still life, but it just didn’t fit my mood. I’m happy, so bright colors it is!

NEDERLANDS

Hoe kan ik beter mijn nieuwe website vieren dan met een nieuw schilderij, nietwaar?

Ik wou een scherptediepte effect creëren vandaag. Ik ging er van uit dat de fles me daarbij zou helpen. Toen ik pas begonnen was met het zoeken naar de compositie bij de setup van het stilleven, had ik een donkere achtergrond voor ogen. Het paste echter niet bij mijn mood vandaag. Ik ben blij dus het moesten en zouden vrolijke kleuren worden!

Long Peppers - Oil on Panel - 25cm x 20cm

Long Peppers – Oil on Panel – 25cm x 20cm