Wanna-B an Urban Sketcher!

ENGLISH

In contradiction to what I was saying yesterday (being in a rut and all that), I am so inspired and motivated by The Urban Sketchers lately, that I’ve been sketching daily again, keeping a small sketchbook with me at all times.

So yesterday I happened to be visiting friends and while the kids ran outside to play in the garden, I drew the living room. This sketch is full of errors, but I’ll be better with every sketch I make!

NEDERLANDS

In tegenstelling tot wat ik gisteren zei (over gebrek aan inspiratie enz), ben ik tegenwoordig zeer gefascineerd door The Urban Sketchers. Door hen heb ik zowaar mijn schetsboekje terug op zak wanneer ik ergens heen ga en ben ik terug dagelijks aan het schetsen.

Gisteren bleek ik dus toevallig op bezoek te zijn bij vrienden en terwijl de kinderen buiten in de tuin speelden, heb ik me beziggehouden met het schetsen van de leefruimte. Deze tekening zit vol fouten, maar ik ga er van uit dat ik beter wordt met elke schets.

 

Bij Samantha thuis - Pen - Derwent Safari SB

Bij Samantha thuis – Pen – Derwent Safari SB