New Website and Blog

ENGLISH

I was finally able to put some effort in creating a new website. This time I have used a wordpress based template. I have now imported the content from my old blog at www.johanderycke.blogspot.com
I’m really happy that it worked and I actually got the content over here. The layout of the imagery has changed so I will have to clean up every post to make it look nice. I will do this every now and then as I have time to spare. Please bear with me as I get more cleaning up done.

I am also a bit worried about my followers from before the transfer, so I’m working on making it possible for you to keep following my blog without having to do something. Not sure if it is possible at all, but trying never hurt anyone, right? At worst, you would have to subscribe again (through email). If you do experience problems or have questions, please do not hesitate to contact me by email (button top right)

Anyway, I hope you like what you see and if you have suggestions, please do not hesitate to comment below.

Here’s the link:

www.johanderycke.com

Cincerely,
Johan

NEDERLANDS

Ik ben er eindelijk in geslaagd tijd en moeite in een nieuwe website te steken. Ditmaal heb ik gebruik gemaakt van WordPress omdat ik zo een website kan combineren met een blog. Ik heb de inhoud van mijn oude blog op www.johanderycke.blogspot.com kunnen importeren. Ik ben blij dat alle inhoud goed overgezet is, maar doordat er iets veranderd is met de layout van de afbeeldingen zal ik elke post moeten reviseren en “oplappen”. Ik zal dit af en toe doen als ik tijd heb. Gelieve wat geduld te hebben met mij tot ik alles heb kunnen “opkuisen”.

Ik ben ook wat bezorgd om de mensen die mijn oude blog volgden via blogger. Ik probeer om ervoor te zorgen dat jullie de blog kunnen blijven volgen zonder dat jullie daar iets voor moeten doen, maar eerlijk gezegd weet ik niet of het mogelijk is. In het slechtste geval zouden jullie opnieuw moeten inschrijven (maar nu per email, zie rechtsboven de pagina).
Je kan me in geval van vragen of problemen altijd een mailtje sturen (knop rechtsboven).

Nu, ik hoop dat wat je ziet op mijn nieuwe webstek je bevalt en mocht je suggesties hebben, twijfel dan niet en drop aub een comment.

De link: www.johanderycke.com

Gegroet,
Johan