Can't forget to buy onions tomorrow - Oil on Linen - 70cm x 50cm

Figure painting

ENGLISH

I’ve done a lot less figure paintings this year due to a few reasons, one being me missing these sessions for 5 or 6 weeks, another being I am painting on larger size canvas.
Most of the paintings ended up below average or unfinished, but here’s one I like. It measures 70cm x 50cm, one of the smallest paintings I made recently.

NEDERLANDS

Ik heb dit jaar heel wat minder figuren geschilderd dan vorig jaar, en dat heeft verschillende oorzaken. Een reden is dat ik toch een 5 of 6 weken gemist heb van onze wekelijkse sessies, een andere reden is dat ik groter ben gaan schilderen. De meeste schilderijen bleken uiteindelijk niet goed genoeg om te tonen of onafgewerkt, maar dit is er eentje die ik wel leuk vind. Het meet 70cm x 50cm en is daarmee een van de kleinste werken die ik recentelijk maakte.

 

 

Can't forget to buy onions tomorrow - Oil on Linen - 70cm x 50cm

Can’t forget to buy onions tomorrow – Oil on Linen – 70cm x 50cm